Reactie van Arre Zuurmond op de brief van Larissa Zegveld

Weblogs

Arre Zuurmond stuurde begin juli een brief aan Larissa Zegveld, voorzitter van Forum Standaardisatie. Zijn vraag aan Larissa Zegveld: wat denkt Forum Standaardisatie dat er nog geregeld moet worden om snel en adequaat op maatschappelijke vraagstukken te kunnen reageren. Op de brief van Arre Zuurmond kwam een reactie van Larissa waarop hij met onderstaande brief reageert.

Wilt u reageren op deze brief? Dan kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken. Ook kunt u een reactie achterlaten onder het bijbehorende LinkedIn-bericht.

Een overzicht van alle brieven vindt u op deze pagina.

Hallo Larissa,

Dank voor je antwoord, fijn dat je met ons meedenkt!

Ik deel jouw analyse, en zie ook veel kansen, maar misschien ook wel meer noodzaak dan ooit te voren. We zijn immers in een andere eeuw beland, de eeuw van de informatiesamenleving, en die is meer dynamisch, complex en verweven.

In zo een wereld werkt het niet meer als iedereen zich uniek vindt, en onder dat mom niet meedoet aan mijns inziens noodzakelijk standaarden. Jij geeft aan dat jij mogelijkheden ziet qua interoperabiliteit. Welke mogelijkheden zie jij, en hoe zou je dat aanpakken. Ik denk dat een top drie genoeg is qua mogelijkheden.

Ik ben benieuwd en zie uit naar je antwoord!

Met vriendelijke groeten,

Arre Zuurmond
Regeringscommissaris Informatiehuishouding

Foto van Arre Zuurmond
Beeld: ©Rijksoverheid/fotograaf: Jurgen Huiskes / Jurgen Huiskes
Arre Zuurmond, regeringscommissaris Informatiehuishouding

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.