24 mei Start Opleiding Wetsanalyse en wendbare wetsuitvoering in de democratische rechtsstaat

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online en op locatie

Ben je als ICT’er, jurist, manager of andere professional betrokken bij de voorbereiding of de uitvoering van wetgeving? Meld je dan aan voor de Opleiding Wetsanalyse en wendbare wetsuitvoering in de democratische rechtsstaat. Uiterste aanmelddatum voor deze derde editie in mei 2024 is 14 mei 2024.

Deze module wordt georganiseerd door de Open Universiteit in samenwerking met Universiteit Leiden en start in mei 2024. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Uiterste aanmelddatum voor deze derde editie in mei 2024 is 14 mei 2024.

Kijk voor meer informatie of vragen over de inhoud van de module en ook de praktische zaken op: www.ou.nl/jltp-wetsanalyse. Of neem telefonisch contact op via 045-576 27 77.

Informatie Academie

Deze opleiding wordt vanuit de Informatie Academie onder de aandacht gebracht. De Informatie Academie is gestart als een van de speerpunten van regeringscommissaris Informatiehuishouding Arre Zuurmond als stap op weg naar een proactieve en responsieve overheid. 

Beeld: ©Open Universiteit