Reactie op verzoek van Tweede Kamer om informatie over Algemene informatiewet

De regeringscommissaris Informatiehuishouding heeft gereageerd op een verzoek van de Tweede Kamer om informatie over het wetsvoorstel voor de Algemene informatiewet.

Middels een schriftelijke reactie is de Tweede Kamer geïnformeerd over de termijn waarop een wetsvoorstel voor een Algemene informatiewet naar de Kamer komt, alsmede over het proces om tot het wetsvoorstel te komen.

Demissionair staatssecretaris Van Huffelen (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) heeft de reactie van de regeringscommissaris Informatiehuishouding op 11 oktober aangeboden aan de Tweede Kamer.

Lees het volledige bericht met de reactie van de regeringscommissaris en de aanbiedingsbrief op rijksoverheid.nl.

Beeld: ©Tweede Kamer der Staten-Generaal