Od Kwaliteitsawards 2023 uitgereikt aan gemeente Tilburg en ministerie van Justitie en Veiligheid

Tijdens de tweede Od Kennissessie heeft regeringscomissaris Informatiehuishouding Arre Zuurmond twee Kwaliteitsawards mogen uitreiken. Wij feliciteren gemeente Tilburg en het ministerie van Justitie en Veiligheid voor het winnen van de awards. Ook onze hartelijke felicitaties aan alle genomineerden voor hun belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de informatiehuishouding.

Uitreiking van de Od Kwaliteitsawards 2023
Beeld: ©Rijksoverheid / Tanja Snip-Arends

Op dinsdag 9 mei jl. werd voor de tweede maal de Od Kennissessie voor informatieprofessionals georganiseerd door vakblad Od. Het thema dit jaar was: 'Wet open overheid, waar staan we na een jaar?' Na een inhoudelijk programma over ervaringen, uitdagingen en toekomstperspectieven werden de winnaars van de Kwaliteitsawards voor een goede informatiehuishouding bekend gemaakt. 

Beeld: ©Rijksoverheid / Tanja Snip-Arends
Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft de Od Kwaliteitsaward 2023 in ontvangst genomen uit handen van regeringscommissaris Informatiehuishouding Arre Zuurmond

In de categorie 'Centrale overheid' viel het ministerie van Justitie en Veiligheid in de prijzen.

Beeld: ©Rijksoverheid / Tanja Snip-Arends
Gemeente Tilburg heeft de Od Kwaliteitsaward 2023 in ontvangst genomen uit handen van regeringscommissaris Informatiehuishouding Arre Zuurmond

In de categorie 'Decentrale overheid' kwam de gemeente Tilburg als winnaar uit de bus. 

Over de Od Kwaliteitsaward 2023

Vakblad Od organiseert de Od Kwaliteitsaward Informatiehuishouding. De Od Kwaliteitsaward 2023 heeft 2 prijzen te vergeven: centrale overheid (ministeries, zelfstandige bestuursorganisaties, agentschappen) en decentrale overheid (provincies, gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten). De award wordt uitgereikt aan die organisatie die haar dienstverlening het meest heeft verbeterd en waarvan de resultaten bijdragen aan kwaliteitsverbetering in de informatievoorziening.

Voor meer informatie, zie de website van Od.