Meld u aan voor online deelname aan de Ontbijtsessie '1 jaar Woo' met staatssecretaris Van Huffelen

Op 1 mei 2023 is het precies een jaar geleden dat de Wet open overheid (Woo) in werking trad, als opvolger van de Wet openbaar bestuur (Wob). Reden voor Arre Zuurmond om net als vorig jaar met Alexandra van Huffelen en diverse tafelgasten in gesprek te gaan. Kijkt u live mee?

Op 1 mei 2022 trad de Wet open overheid (Woo) in werking, als opvolger van de Wet openbaar bestuur (Wob). Dit was voor regeringscommissaris Informatiehuishouding Arre Zuurmond aanleiding om een ontbijtsessie (2022) te wijden aan deze nieuwe wet.

Op 1 mei 2023, precies een jaar na de inwerkingtreding van de wet, bespreekt Arre met Alexandra van Huffelen, Staatssecretaris Koninkrijksrelaties en Digitalisering, en diverse tafelgasten waar we nu staan met de Woo en welke vorderingen er zijn gemaakt.

Programma en aanmelden

De ontbijtsessie wordt op 1 mei 2023 van 9:00-11:00 uur live uitgezonden vanuit bibliotheek Neude in Utrecht en is na aanmelding online te volgen. Kijkers kunnen via Mentimeter meestemmen voor de transparantieprijs Over Informatie Gesproken. Benieuwd naar het programma en wie dit jaar de tafelgasten zijn?

Op deze activiteitenpagina vindt u het programma en de aanmeldmogelijkheid voor online deelname via de livestream.

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen overhandigt de Transparantieprijs 2022 aan concerndirecteur Jan van Ginkel van de provincie Zuid-Holland
Beeld: ©iBestuur / Erik Jansen
Staatssecretaris Alexandra van Huffelen overhandigt de Transparantieprijs 2022 aan concerndirecteur Jan van Ginkel van de provincie Zuid-Holland