13 september iBestuur Congres 2023 "De Verbeelding"

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Fokker Terminal Den Haag

Hybride (beperkt aantal sessies online)

Het iBestuur Congres 2023 is dé gelegenheid voor i-bestuurders uit overheid, onderwijs, wetenschap en IT-sector voor ontmoeting en debat.

De doelgroep van het iBestuur Congres bestaat uit bestuurders en beslissers, verantwoordelijk voor of betrokken bij i-overheid, vanuit alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, AG's, ZBO's, uitvoeringsorganisaties, onderwijs en wetenschap, en bedrijfsleven. Deelname aan iBestuur Congres 2023 is uitsluitend op uitnodiging. 

"De Verbeelding"

Bijna 20 overheids- en marktpartijen hebben de handen ineengeslagen om, onder het thema “De Verbeelding” een boeiend programma te organiseren. Staatssecretaris Alexandra van Huffelen en ombudsman Reinier van Zutphen hebben toegezegd deel te nemen aan het plenaire programma. Ook Arre Zuurmond neemt deel aan het programma. 

Tijdens het congres werken bestuurders uit de overheid, markt, maatschappelijke organisaties, onderwijs en wetenschap samen aan het oplossen van de maatschappelijke opgaven waar wij allen voor staan. Door onze verbeeldingskracht te gebruiken, ontstaan nieuwe inzichten met betrekking tot de digitale transformatie van de overheid. Door creativiteit en vernieuwing te stimuleren, kunnen we ervoor zorgen dat de digitalisering van de overheid niet alleen efficiënter, maar ook meer dienstverlenend en inclusiever wordt.

Laatste keukentafelsessie Arre Zuurmond

Tijdens het iBestuur Congres 2023 vindt de tiende en laatste keukentafelsessie van Arre Zuurmond plaats. De keukentafelsessie wordt live uitgezonden vanuit de Fokker Terminal. Het thema wordt binnenkort bekendgemaakt.